avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functie

Pot angaja un om ca muncitor necalificat si apoi sa ii fac calificare electrician ori interna la locul de munca ori cu o firma externa si dupa terminare curs sa ii schimb functia in electrician?Se poate?
Cel mai recent răspuns: luminita29 , utilizator 14:02, 7 Septembrie 2017
Puteti face asa ceva fără niciun impediment.
Ultima modificare: Joi, 7 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Daca il calific intern adica de formatori din cadrul firmei la fel nu este nici o problema ca la sfarsitul calificarii sa ii schimb functia nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formare profesionala interna luminita29 luminita29 Buna ziua, Voi angaja un muncitor necalificat pe functia de manipulant marfuri. Ii voi face un contract de adaptare profesionala sau de calificare ... (vezi toată discuția)
Calificari la locul de muna margalina margalina un angajator,care a deschis un restaurant de curand,angajandu-ma la resurse umane,m-a intrebat daca mai poate angaja muncitori necalificati(ajutor ospatar) pe ... (vezi toată discuția)
Studiile in cartea de munca! S_GABYTA_80 S_GABYTA_80 Am o nelamurire,acum ca s-au scos cartile de munca unde se mai trec cursurile si specializarile facute?Eu am terminat facultatea si am anuntat la munca ptr a ... (vezi toată discuția)