avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie după terminare concediu creștere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie după terminare concediu creștere copil

Buna ziua,
As dori sa știu care este modalitatea legală de a depune demisia după terminarea contractului concediului de creștere copil fiind din provincie dar de 2 luni mutat in București.Ultima zi de concediu este 24 septembrie 2017 și ar trebui să mă întorc la muncă de pe 25.Se poate face la o rudă o împuternicire sau un act notarial prin care sa depună demisia in locul meu și să ridice actele care vor veni de la firma...adică decizia de încetare a activității etc in numele meu?Dacă nu pot sta in preaviz mai trebuie făcută cerere de reluare a activității sau doar demisie cu acordul părților?Cum trebuie formulată această cerere?
Pot cere să ridic eventual actele de încetare a activității..decizia... etc..de la sediul firmei din București?
Ultima modificare: Joi, 7 Septembrie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Demisie prin împuternicire Ionutu32 Ionutu32 Buna ziua, As dori sa știu care este modalitatea legală de a depune demisia după terminarea concediului de creștere copil fiind din provincie dar de 2 ... (vezi toată discuția)
Pot intra din cic in somaj daca firma este in insolventa? s_tironeac s_tironeac Buna Ziua.Fetita mea face 2 ani pe 24 septembrie 2011, pe data de 25 trebuie sa ma intorc la lucru(duminica).Firma la care am lucrat este in insolventa,si am ... (vezi toată discuția)
Revenirea la locul de munca din concediul crestere copil calotaadina calotaadina Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine.Sunt in concediu pt cresterea copilului mai am pana in lina martie si am gasit un alt loc de munca unde ar trebui ... (vezi toată discuția)