avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptie

Am fost adoptata. Parintii adoptivi au divortat. Am ramas cu mama adoptiva dar am purtat acelasi nume pana m-am casatorit. Ce drepturi de urmas am daca sunt unica mostenitoare a mamei adoptive cu tatal vitreg.( el nu mai are copii) avand in vedere ca nu am fost trecuta pe numele lui ( a fost doar tutore). Eu am 2 copii minori
Cel mai recent răspuns: CRISScriss1977 , utilizator 16:09, 7 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire de pe urma tatalui eneramonaloli eneramonaloli Buna seara,sunt unica fiica a tatalui meu decedat.tatal meu a divortat de mama mea si a stat doi-trei ani in concubinaj cu o alta femeie dupa care sau ... (vezi toată discuția)
Ce drept de mostenire am ?? ContSters101708 ContSters101708 As dori sa stiu ce drept de mostenire am la casa parintilor mei. Cand aveam varsta de 5 ani parinti mei sau despartit, au divortat, tata a ramas in casa, ... (vezi toată discuția)
Clarificare succesiune sandrew sandrew Clarificare succesiune. In 1956 a decedat mama, tata a ramas cu 2 copii minori, dupa jumatate de an el sa casatorit cu o doamna fara copii, peste un an sa ... (vezi toată discuția)