avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vulcanizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vulcanizare

Buna ziua, vreau sa-mi deschid o vulcanizare la curte, intr-o zona de case. Am nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:57, 8 Septembrie 2017
Un prim pas ar fi acceptul vecinilor in vederea obtinerii autorizatiei de la primarie. Ulterior trebuie sa inregistrati firma al Registrul comertului si sa va declarati platitor de taxe si impozite la ANAF obtinand autorizatie de mediu, autorizatie de functionare de la ITM si respectiv DSP.
Zona de locuit e diferita de cea industriala sau de comert. Verificati la primaria locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementari si avize pentru constructia tirolienelor Morosh Morosh Buna ziua, Vreau sa investesc in construirea unei tiroliene intr-o zona de munte si as vrea sa stiu ce reglementari sunt in acest domeniu si ce avize ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare functionare magazin alimentar si piese auto carmenbn carmenbn Ce autorizatii sunt necesare pt.functionarea unui magazin alimentar si al unuia de piese auto(inclusiv ulei,antigel)?De la ... (vezi toată discuția)
Depozit de colectare piei de bovine DanaEscu DanaEscu Buna seara, Ce conditii trebuie sa îndeplinești pentru a deschide un depozit de colectare piei de bovine? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)