Buna ziua!
Am si eu o problema, daca ma poate ajuta cineva.
Stau la et. 1 al blocului, sub apartamentul meu este un salon de frumusete.
Nu stiu cum s-a intamplat, dar am reusit sa inund spatiul, defectandu-se aparatele din salo.
Am discutat cu personalul, am ajuns la imtelegere, dar acuma s-a razgandit, vrea aparatura completa noua. Ce pot eu sa fac?
inundatia a fost produsa din cauza scurderii care nu functioneaza f bine intre parter si et 1
am chemat instalator acuma vreo 3 saptamani, a desfundat cu spirala la noi in baie scurgerea, dar iar face figuri
asigurare, din pacate nu am, nici pagubita nu are
exista o declaratie la politie in care pagubasa reclama pagubele si noi recunoaste pagubele, si ne angajam sa suportam cheltuielile de remediere, dar nu sa cumparam aparatura noua
si daca se ajunge in instanta, eu cum ma pot apara?
V amultumesc
Scurgerea defecta poate fi pe bucatica Dv. sau pe bucata care tine de proprietatea comuna a asociatiei. Intrebati instalatorul (el stie care este bucatica, cui) pentru ca este important pentru Dv.
Daca este conducata asociatiei, atunci Dv. prin declaratia (daca este cazul a instalatorului - martorul Dv.) puteti scapa de plata, vina purtand-o asociatia.
....................
In cazul in care inundatia s-a produs din cauza Dv. si veti ajunge in instanta, acolo spuneti ca sunteti de acord sa platiti pagubele, dar dupa efectuarea expertizei si nu la nivelul unui produs nou. Aveti si Dv. dreptul sa cereti oarece, nu numai pagubita.
va rog sa imi mai dati un sfat. Eu sunt inginer constructor de meserie, in viata mea nu am avut asemenea probleme si, recunosc sunt in afara problemelor juridice de acest gen.
Marti, sapataman viitoare, vine persoana cu care eu am vorbit sa verifice si sa remedieze defectele apartelor din salon ( este de fapt unul din cei care comercializeaza aparaturi ptr saloane de frumusete). Pagubasa a spus clar ca nu e de acord cu reparatia. Eu acuma ce sa fac?
trebuie sa am grija, sa nu se inteleaga pagubasa cu meseriasul, acesta din urma sa declare ca nu se pot repara, sau costul reparatiilor sa fie exagerate?
Deci eu trebuie sa am o dovada clara ca mi-am dat interesul , dar pagubasa doreste sa profite mai mult decat se cuvine.
Unde sa apelez pentru a ma apara, ce sa fac pentru ca aceasta persoana sa nu poata face rau?
Inundatie apartamente
nana234
am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)