avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cand am nevoie de avocat?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cand am nevoie de avocat?

Buna ziua!
Am si eu o problema, daca ma poate ajuta cineva.
Stau la et. 1 al blocului, sub apartamentul meu este un salon de frumusete.
Nu stiu cum s-a intamplat, dar am reusit sa inund spatiul, defectandu-se aparatele din salo.
Am discutat cu personalul, am ajuns la imtelegere, dar acuma s-a razgandit, vrea aparatura completa noua. Ce pot eu sa fac?
Cel mai recent răspuns: marbit , utilizator 17:36, 6 Octombrie 2009
Va multumesc ptr sfaturi. Nu stiu ce anume as putea sa va mai spun, ce detalii. V-am spus tot ce stiu pana la ora actuala. Da, voi apela la personalul adecvat ptr a vedea care e starea instalatiei la salon. As fi dorit sa se rezolve totul ca intre oameni, in fond se poate intampla oricui, dar daca nu se poate voi face sapaturi si voi demonstra ca nu suntem singurii vinovati. Inca odata va multumesc, va doresc o zi minunata!
Buna dimineata!
Vin noi stiri: pagubasa spune ca si-a retras reclamatia de la politie. Cum sa aflu daca e asa?
Nici n-avea ce sa caute la politie, din punctul meu de vedere, altminteri decat cu titlu de sperietoare pentru dvs. Nu exista aici nici o fapta care sa poata fi "inghesuita" in dispozitiile codului penal.

Discutati cu un avocat acum (apropo de intrebarea din titlu). Va costa mai ieftin decat riscati sa platiti unei persoane care tinde la imbogatirea fara justa cauza pe spinarea dvs.
Va multumesc pentru sfat>
Ma intrebam, daca acuma, dupa 10 zile, daca si-a retras reclamatia, ce valoare juridica are declaratia noastra in care recunoastem daunele? Deci chiar sunt dezorientat, nu stiu cum sa procedez acuma. Sa las totul balta, sa curga lucrurile de la sine, sa ma mai implic in sapaturi asupra firmei?
De la distribuitorul aparatului de bronzat, cel care face si service-ul, am aflat, neoficial, ca nu prea exista clientela si tipa vroia de fapt sa scape de aparat si sa primeasca banii.
Ei, ati vazut ce mult conteaza "sapaturile"?
Cum aflati? Dati telefon la politie si daca nu stiti numarul, intrebati-o chiar pe pagubasa. Va simti o presiune din partea Dv. si asta o sa-i faca bine, macar pe viitor ca sa stie pana unde sa se-ntinda.
................
Iar problema cu conducta de scurgere n-o lasati nerezolvata pentru ca va va crea probleme pe viitor.
Implicati si asociatia, ca poate e vorba de a inlocui o bucata din aceasta coloana si care lucrare se poate prelungi chiar si pana in subsol.
Asemenea coloane de scurgere se mai inlocuiesc din cand in cand deoarece se colmateaza in timp. Uneori, in subsol, calea orizontala a acestora nu are o panta suficient de accentuata sau au chiar contrapanta, provocand aceasta colmatare.
Plus ca in conditiile contorizarii apei si economiei la apa, pe care o fac locatarii, coloanele de scurgere nu mai sunt "spalate" suficient.... Nu vreau sa va povestesc mai departe.... :)

Alte discuții în legătură

Inundatie apartamente nana234 nana234 am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)
Urgent inundatie, responsabilitate admin sau privata vivi23ro vivi23ro Buna ziua, De o saptamana sunt inundat. De la scurgerea din bucataria vecinei de deasupra ,teava de scurgere merge prin tavanul meu (nu este la vedere, este ... (vezi toată discuția)
Desfundare/inlocuire coloana de scurgere comuna a wc-urilor mirelae2002 mirelae2002 Buna ziua. Sunt proprietara unui apartament la etaj 8 din 10. Proprietarii de la etajul 9, care ma inunda anual de cateva ori pe an, au scurgerea de la wc ... (vezi toată discuția)