avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cauza penală - solicitare test poligraf
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cauza penală - solicitare test poligraf

Azi 08.09. am fost la politie primind o citatie, sa ma prezint ca martor,iar din discutii mai voalate am fost acuzat ca am zgariat 2 masini ale unui vecin. Cand le-am spus ca nu am fost eu si ca nu maocup de asfel de lucruri, m-au intrebat daca stiu pe cineva care face asa ceva. Cand le-am spus ca Nu, iar au indreptat discutia catre mine si sa ma impac cu proprietarul daca sunt vinovat. Le-am raspuns ca Nu sunt vinovat si n-am la ce ma impaca ca nu suntem certati, dar il voi da in judecata pentru calomnie, atunci am fost intrebat daca particip la un test cu detectorul de minciuni. Am spus Da, mi-au luat declaratia si am plecat. Nu mi-au aratat nicio dovada, spunandu-mi ca este un dosar in lucru. Am inteles ca dovada ar fi o camera video instalata la un apartament si la un moment dat am trecut pe langa acea masina. Va rog spuneti-mi la ce sa ma astept si ce ar trebui sa fac. Precizez ca au mai incercat chestia sata si cu un alt vecin.
Ultima modificare: Vineri, 8 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:50, 10 Septembrie 2017
Eu as refuza testarea cu poligraful, e ca si cum ati da cu banul pentru vinovat/nevinovat.
Și cât timp poate dura ancheta?
Urmarirea penala ar putea dura practic oricat, teoretic, ar trebui sa se indeplineasca intr-o durata rezonabila, in cel putin 1 an de zile de la începerea urmăririi penale.
Filmarea este foarte importanta.
Trebuie insa vazuta pe timp de cateva ore si nu doar 1 minut.
Daca este cum ziceti si trec mai multe persoane oricare dintre ele este suspecta.
Insa...in general se alege un suspect si sansele sa fie pus sub acuzare sunt ridicate.
In Romania in cazul dvs. puteti fi condamnat doar ca trebuie bine vazut si care sunt probele.
Este bine de stiut si ce a declarat partea vatamata.
Avocatul dvs. cred ca ar trebui sa stea cateva ore sa vada filmarea.Poate chiar 12 ore...si e posibil ca politia sa nu vrea asa ceva.
Si uite asa... un caz simplu poate ramane simplu ( daca vor sa fiti acuzat) sau sa se complice...

Ce valoare ar avea paguba produsa?
Ultima modificare: Duminică, 10 Septembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de la locul de munca-raspuns urgent, va rog!!!!!!! sorynna sorynna In societatea in care lucreaza fratele meu, in urma unui inventar, s-a constatat lipsa unor produse la care avea acces fratele meu si alte 7 ... (vezi toată discuția)
Testul cu detectorul de minciuni angela.o angela.o Imi puteti spune va rog daca testul cu detectorul de minciuni se considera proba in instanta? (vezi toată discuția)
Detectorul de minciuni ContSters212534 ContSters212534 Am auzit multe despre el dar vreau sa va intreb, totusi, in cazul in care el este solicitat de catre politie - merita efectuat ?, chiar daca esti complet ... (vezi toată discuția)