avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Concurenta mare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Concurenta mare

Buna . Vin cu o întrebare . Dețin o insula comercială într-un Shopping center in botosani . Când am închiriat spațiul erau 2 insule cu același obiect de activitate ( doua de la aceeași firma ) și a treia Fiind a mea . In decursul ultimelor luni s-au înmulțit ca ciupercile după ploaie și acum suntem 5 , cam una cu accesorii gsm una alt obiect Și o zona unde se afla 2 una lângă alta. Astăzi acea firma cu doua insule a mai deschis una tot cu accesorii. Mi se pare puțină dezordine din partea conducerii galeriei întrucât este foarte mică și deja seamănă a bazar decât a spațiu comercial unde plătești o chirie destul de Mărișoară și concurenta este una foarte foarte mare. Este normal sa se permită deschiderea haotica pe același obiect de activitate ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 20:38, 8 Septembrie 2017
Concurenta este legea de baza a economiei de piata si motorul ei principal. Daca sunt mai multe firme cu acelasi profil, inseamna ca afacerea este viabila, chiar si in Botosani!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online - am nevoie de un sfat user277 user277 Exista foarte multi romani implicati in diverse firme de MLM (multi level marketing) si, fara discutie, sunt multe persoane fizice care vand produsele acestor ... (vezi toată discuția)
Sot violent care ma ameninta cu moartea elena3 elena3 va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac in cazul in care sotul meu ma bate si fug de acasa de frica sa nu ma omoare, solicit politia la 112?este o persoana foarte ... (vezi toată discuția)
Societate de consultanta juridica klewos klewos În urma unei discuţii legate de regimul profesiei de consilier juridic ... (vezi toată discuția)