avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ordin 5574 / 7 oct 2011
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ordin 5574 / 7 oct 2011

Sunt cadru didactic si in cadrul sedintei C.A cand am fost evaluat pt. acordarea calificativului anual am solicitat acordarea a inca 5 puncte la fisa de evaluare, cf. art. 23, alin.3 din Ordinul mai sus-mentionat, intrucat la una din clasele la care am predat, am un elev diagnosticat cu C.E.S.
Mi s-a cerut sa formulez cerere care mi-a fost respinsa motivandu-se ca nu am folosit curriculum adaptat pt. elevul respectiv.
Mentionez ca fisa de evaluare anuala nu prevede nimic referitor la elevii cu C.E.S.
Intrebarea mea este urmatoarea : in conditiile in care nu exista o metodologie cu privire la acordarea acestor puncte, art. 23, alin.3 Ordinul nr. 5574 / 7 oct. 2011 nu se aplica?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:29, 9 Septembrie 2017
Trebuie sa fie aplicat acel articol .. mai ales ca este reglementat de o norma imperativa .. adica, unitățile de învățământ de masă sunt obligate sa acorde, în fișele de evaluare cel puțin 5 puncte pentru fiecare copil/elev integrat, dar nu mai mult de 10 puncte, cadrelor didactice care lucrează cu copii/elevi cu CES integrați în unități de învățământ de masă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin 5574/07.10.2011 diana_brincovean diana_brincovean Buna ziua,sunt mama unei fetite de 10 ani hipoacuzie bilaterala grav accentuata cu certificat de handicap de la 3 ani si CES din 2013.Confom ordinului ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzat de discriminare? ciolpi ciolpi Sunt tatal unei fetite de 7 ani ce invata intr-o scoala din capitala. In clasa cu fiica mea a fost repartizat un copil cu probleme de ordin pihiatric, cred. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! testele de evaluare ale elevului in clasele i-viii ... Morozan Maria Morozan Maria Buna ziua ! Testele de evaluare ale elevului in clasele I-VIII se predau elevului sau sunt pastrate de profesor? (vezi toată discuția)