Buna dimineata.Am revenit cu o intrebare la care stiu ca numai Dvs.imi puteti raspunde.Comitetul executiv al Asociatiei de proprietari si-a dat demisia si timp de 4 luni nu am avut comitet executiv si pe deasupra nici administrator intrebarea mea este cine gestioneaza menegmentul asocietie pe timpul cat nu exista comitet executiv si nu au predat mai departe documentele asociatiei neavand la cine?Cine plateste penalitatiile ce se aduna pe acest timp aplicate de prestatorii de servicii?
Ati precizat ca au demisionat membrii din comitetul executiv si administratorul de imobil,dar presedintele de asociatie nu a desfasurat acte si actiuni pentru alegerea altui comitet executiv si angajare de administrator de imobil ?
Daca in perioada de 4 luni nu au fost achitate facturi ,nu au fost calculate si afisate liste de intretinere,penalitatile aplicate de catre furnizori/prestatorii de servicii vor fi comunicate partenerului contractual=asociatia de proprietari care le va repartiza tuturor proprietarilor din imobil
Inclusiv presedintele asociatiei de proprietari si-a dat demisia si nu a desfasurat nici o actiune pentru alegerea unui nou comitet executiv si atunci cine ramane cu sarcinile de administrare si organizare pe tot acest timp odata ce nu a fost aleasa alta conducere?