avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demisia comitetului executiv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demisia comitetului executiv

Buna dimineata.Am revenit cu o intrebare la care stiu ca numai Dvs.imi puteti raspunde.Comitetul executiv al Asociatiei de proprietari si-a dat demisia si timp de 4 luni nu am avut comitet executiv si pe deasupra nici administrator intrebarea mea este cine gestioneaza menegmentul asocietie pe timpul cat nu exista comitet executiv si nu au predat mai departe documentele asociatiei neavand la cine?Cine plateste penalitatiile ce se aduna pe acest timp aplicate de prestatorii de servicii?
Cel mai recent răspuns: Victor Brosser , Alte profesii 13:28, 13 Septembrie 2017
Ati precizat ca au demisionat membrii din comitetul executiv si administratorul de imobil,dar presedintele de asociatie nu a desfasurat acte si actiuni pentru alegerea altui comitet executiv si angajare de administrator de imobil ?
Daca in perioada de 4 luni nu au fost achitate facturi ,nu au fost calculate si afisate liste de intretinere,penalitatile aplicate de catre furnizori/prestatorii de servicii vor fi comunicate partenerului contractual=asociatia de proprietari care le va repartiza tuturor proprietarilor din imobil
Inclusiv presedintele asociatiei de proprietari si-a dat demisia si nu a desfasurat nici o actiune pentru alegerea unui nou comitet executiv si atunci cine ramane cu sarcinile de administrare si organizare pe tot acest timp odata ce nu a fost aleasa alta conducere?
In cazuri de urgenta, 20% dintre membrii asociatiei pot convoca adunare generala . In cazul dvs. trebuie ales un nou comitet executiv si presedinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea cim in timpul concediului medical bratitu bratitu pentru ca de peste 6-7 ani la asociatia noastra de propr. nu s-a tinut nici-o adunare generala si pt.ca existau suspiciuni privind corecta gestionare a banilor ... (vezi toată discuția)
Administrator nou - primire gestiune abc2013 abc2013 Administratorul vechi si-a dat demisia, sperand sa nu dea socoteala (asociatia a angajat expert contabil autorizat pentru verificare). Adunarea Generala a ales ... (vezi toată discuția)
Schimbarea presedintelui de asociatie de locatari matei coca matei coca As vrea sa stiu cum se poate schimba un presedinte de asociatie de locatari, care si-a depus demisia? S-a oferit un alt locatar si vrem sa stim daca poate ... (vezi toată discuția)