avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... firma suspendata, salariat in CIC ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

firma suspendata, salariat in CIC ?

Buna seara,
Firma noastra a pregatit documentele de suspendarea activitatii incepand cu 01.10.2009.
Am inchis contractele de munca ale tuturor salariatilor dar avem un tatic in CIC.
Va rog sa-mi spuneti ce facem cu contactul lui de munca care este suspendat pana in luna decembrie 2009 si nu putem sa-i incetam contractul in aceasta perioada?
Activitate nu putem avea, dar figuram la ITM cu un salariat.
Va multumim anticipat.

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:47, 2 Octombrie 2009
Luati legatura cu ITM sa va sprijine. Dat fiind situatia firmei se poate inceta CIM chiar in timpul CCC (art.60 (2) din Codul muncii).
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa mai intru in ccc daca am demisionat? iacoblevcristian iacoblevcristian sunt angajat din 31 12 2009 si pe data de 19 11 2012 a nascut sotia si am vrut sa intru eu in ccc si de la munca mau pus sa fac o cerere de mana ceva legat de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca suspendat filomela filomela Pe perioada suspendarii contractului de munca(ex: pentru cresterea copilului mai mic de 2 ani) se poate modifica salariul de incadrare in conformitate cu grila ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca din cic sevenx sevenx Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ceea ce priveste formalitatile necesare intoarcerii la munca intrucat persoana care se ocupa nu a mai avut un caz precedent ... (vezi toată discuția)