avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Oprit de politie pe strada pentru mers fara tricou
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Oprit de politie pe strada pentru mers fara tricou

Tocmai am avut o intamplare ciudata,cel putin pentru mine.M-am dus sa arunc gunoiul....e la 500 metri de bloc si in graba nu am luat un tricou pe mine.La intoarcere m-a oprit politia si m-a intrebat cum ma cheama si data de nastere.....Stie cineva care e faza ?Au zis ca ei patruleaza si m-a vazut la "bustul gol" si ca nu e nici o problema.A devenit ilegal sa nu am tricou ?
Cel mai recent răspuns: cloudabz , utilizator 21:05, 9 Septembrie 2017
Intra in competenta politiei sa se intereseze,sa verifice cetatenii/persoanele care pe drumul public prezinta comportament aparte sau ies in evidenta inclusiv in ceea ce priveste vestimentatia
Sa inteleg ca nu ma trezesc cu vreo problema....desii nu am dat decat numele si data de nastere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghena gunoi amplasata prea aproape de geam Tiberiu9 Tiberiu9 Buna ziua! Am o problema cu amplasarea unei ghene de gunoi a blocului vecin la o distanta mai mica de 5 metri de geamul meu. Administratia blocului in care ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri cristianagaal cristianagaal Exista vre-o lege care reglementeaza imbracamintea intr-o curte comuna? Construim o extindere la apartament si sotul lucreaza in slip de baie si avem o vecina ... (vezi toată discuția)