avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Calomnie? sau ce înseamnă?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Calomnie? sau ce înseamnă?

Azi i-am scris cuiva pe Facebook că este *prost*. A zis că sesizează poliția și își consultă avocatul dacă nu-mi cer scuze și dacă nu șterg postarea în care îi numeam *prost*.Am făcut ce mi-a cerut(am șters și i-am cerut scuze). Apoi mă amenință că *o să văd eu de luni*ce urmează.
Cel mai recent răspuns: Virban , utilizator 06:49, 10 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Calomnia nu este incriminata in codul penal, se poate adresa instantei civile pentru atingerea adusa drepturilor nepatrimoniale(onoare, imagine, reputatie etc) dar nu vad ca cineva sa deschida un proces doar pentru asa ceva.
Mulțumesc... Bună dimineața. O duminică plăcută să aveți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere insulta si calomnie Alina9999 Alina9999 Buna ziua, de curand am avut o discutiecu un fost angajator care m.a acuzat de niste fapte pe care nu le poate dovedi, m.a ameninta ca sotia sa lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Calomnie? solo1234 solo1234 Buna ziua,acum 3 ani am surprins,o prietena ,intr-o situatie adulterina,cu sotul meu.I-am adus, la cunostiinta,situatia in fapt,concubinului ei .De 2 ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa se ajunga in instanta? littlemouse littlemouse Buna seara! As avea nevoie de o parere in legatura cu o situatie in care ma aflu. Este posibil sa fiu dat in judecata pentru o postare de pe facebook in ... (vezi toată discuția)