avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară minor în timpul căsătoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară minor în timpul căsătoriei

Acum 11 ani am divortat si am obtinut custodia minorului, primind pensie alimentara. După un an, m-am recasatorit cu tatal minorului si la insistentele lui, am dat o declaratie la notariat precum ca renunt la pensia alimentara (altfel nu putea sa faca un credit pentru achizițioarea unei locuinte). De cativa ani, aduce in casa cati bani vrea el, nu cat primeste salariul. Ce sanse am, sa obtin din nou pensia alimentară?
Ultima modificare: Duminică, 10 Septembrie 2017
Nelly37, utilizator
Mulțumesc frumos! Sper, să reușesc să o rezolv cu un executor.
Eu nu inteleg cum poti sa executi pe sotul tau, care totusi, atat cat aduce pe masa totusi aduce ceva. Cum poti sa executi pe cineva cu care esti recasatorit. Aberant din punctul meu de vedere.

Eu daca as ajunge in aceasta situatie, as divorta din nou, probabil ca trebuie sa luati si aceasta posibilitate in calcul si sa redeschideti un dosar pentru pensie majorare pensie. Nu sunt avocat dar cam asa ar fi procedura banuiesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am divortat la notar si pe sentinta imi cere pensia ... Alexrolyy Alexrolyy Buna ziua,Am divortat la notar si pe sentinta imi cere pensia alimentara,acum duoa 1 an m am recasatorit cu ea,pensia alimentara trebuie platita in continuare ... (vezi toată discuția)
Autoritate parinteasca exclusiva mama, recasatorire cu tatal copilului, necesitate acord iesire din tara minor Justitiarul711 Justitiarul711 O familie cu un copil divorteaza. In urma divortului copilul este incredintat de comun acord doar mamei. In acest caz de cate ori mama a fost nevoita sa plece ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor Andreeatiba Andreeatiba Buna. Sunt casatorita de putin timp si am ajuns la concluzia ca nu mai doresc sa raman in aceasta casnicie. Avem impreuna un copil de doi ani. As vrea sa ... (vezi toată discuția)