avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM 8 ore - lucru efectiv sub norma de 8 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM 8 ore - lucru efectiv sub norma de 8 ore

Buna ziua

Pentru angajatul care are contract de munca de 8 ore/zi, dar cunatumul orelor efectiv lucrate lunar sunt sub numarul de ore full time la ce nivel se platesc taxele si impozitele (exceptand sanatatea si pensia) ?

Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 10 Septembrie 2017
bubuxyz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 11 Septembrie 2017
La nivelul de 8 ore, desigur. Programul mai scurt de 8 ore trebuia stabilit printr-un act aditional la CIM.
bubuxyz a scris:

Buna ziua

Pentru angajatul care are contract de munca de 8 ore/zi, dar cunatumul orelor efectiv lucrate lunar sunt sub numarul de ore full time la ce nivel se platesc taxele si impozitele (exceptand sanatatea si pensia) ?

Multumesc

La nivelul salariului realizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat la 2 firme diablo diablo Buna ziua, am un CIM full-time si vreau sa stiu daca sistemul nostru accepta ca la ITM sa se mai poate inregistra inca un CIM full-time intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)
Exceptie de la supraimpozitarea contractelor part time marevna marevna Detin un SRL si imi platesc singura taxele la pensie si sanatate, desi eu nu am nicio activitate pe firma. Din cauza actualei legislatii care prevede ... (vezi toată discuția)
Contract determinat 6 ore pe zi ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua, am si eu o nelamurire ,daca m-am angajat la 6 ore am aceleasi drepturi ca cel angajat cu 8 ore sau se considera munca part-time la 6 ore? 4 ore ... (vezi toată discuția)