avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bani pe concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bani pe concediu

Buna. Am lucrat 10 luni la o firma de transport ca si sofer si dupa ce m-am lichidat nu am primit bani pe concediu care nu l-am avut ,am facut sesizare la ITM dar mi au trimis raspuns ca in firma configureaza ca mi am facut cerere de concediu desi eu nu am semnat in 10 luni nici o cerere si am vazut ca firma ma baga in concediu exact in perioada in care am fost in cursa , ce pot cere in instanta ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:28, 11 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Obligarea angajatorului la plata zilelor de CO.
Lundu mi un avocat pot sa l oblig pe angajator daca castig procesul sa plateasca toate cheltuielile?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs nu-l puteti obliga pe angajatar, insa instanta da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banii pe concediu? u-niq u-niq Buna seara, lucrez cu contract de munca la o firma de doi ani de zile iar patronul nu vrea sa-mi dea concediul anual de odihna si nici nu mi-l plateste, in ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre co efectuat si neefectuat ilia2007 ilia2007 Buna ziua! problema mea este urmatoarea:am fost angajata la o firma particulara 1 an- iulie 2007- iulie 2008, avand un sal. minimin de 880 lei si nemajorat din ... (vezi toată discuția)
Plata salariu dupa terminare perioada preaviz user5652 user5652 salut. am plecat de la ultimul loc de munca, prin demisie, respectandu-mi perioada de preaviz. ultima zi de munca a fost pe 19 aprilie; pe data de 20 in ... (vezi toată discuția)