avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Subinchiriere locuinta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Subinchiriere locuinta

Buna ziua.
Am rugamintea sa ma ajutati in privinta unei situatii.
Care ar fi modalitatea legala ca o companie sa subinchirieze una sau mai multe locuinte unora dintre angajatii sai? La momentul de fata firma a inchiriat o locuinta ce intentioneaza sa o subinchirieze la randul sau unui angajat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:36, 11 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca contractul de inchiriere permite subinchirierea atunci nu aveti probleme,daca nu exista o clauza iar proprietarul imobilului este de acord puteti incheia un act aditional in care sa se prevada si posibilitatea subinchirierii catre terti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchirierea unei masini sorin_zabreanuy sorin_zabreanuy buna ziua. am si eu o intrebare si anume: am o masina inchiriata de la o firma pe firma mea. daca in contractul de inchiriere nu este stipulat ca eu la randul ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere spatiu declarat punct de lucru ionela11 ionela11 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o alta SC. si am deschis si punct de lucru la ONRC in ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)