avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general initiere in contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

initiere in contabilitate

Buna seara. As vrea sa tin contabilitatea unui srl ( bar) de la a la z,Nu stiu insa daca sunt in masura sa fac acest lucru.Nu am facut niciodata mai mult de contabilitate primara , manuala la societatea unde lucrez.Acum insa mi s-a ivit ocazia aceasta,si as vrea sa folosesc un program de contabilitate si anume saga.Activitatea societatii respective a inceput la 1 sept. 2009.Daca ma poate ajuta cineva macar cu cateva sfaturi, de unde anume sa incep si cum sa procedez, cred ca deja este prea tarziu .Mentionez ca am terminat anul acesta facultatea de contabilitate si inf. de gest. Multumesc !
Dintre toti, eu am fost cel mai rau. Insa, sunt adeptul practicarii acestei meserii, cea de contabil, in modul liberal sau externalizat, cum se mai zice, chiar si in cazul marilor corporatii/intreprinderi.

De ce? Pentru ca asa cum incepe ea m-am apucat de munca asta fara sa stiu mare lucru. Si m-au ajutat prietenii. Pe ea o vom ajuta noi. Va gasi ajotor si in alta parte, sunt sigur. Si ne vom bucura cand ne va spune ca nu mai are nevoie de noi sau va veni pe aici sa ne dea sfaturi.
Buna seara. Multumesc foarte mult atat doamnei Gabriela David, cat si domnului Iulian Manea pentru incurajarile si bunavointa dumnealor de a colabora cu mine.E adevarat ca am avut curaj sa accept sa ma ocup de contabilitatea unei societati desi nu am mai facut asta, dar imi doresc foarte mult si imi si place ,ca sa va raspund la ceea ce mi-ati scris.Sper din suflet sa reusesc cu ajutorul dvs si chiar sa vina vremea cand ma voi descurca singura ...
Daca iti place si ai curaj, ca sa o citez pe doamna Gabriela, cu siguranta vei reusi.
Mult succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2009
Cornelia Tulpan, Contabil
Mare adevar ati zis d-le contabil Iulian Manea! Sunt convinsa ca sunt multi cei care fiind la inceput de drum, la fel ca si mine, nu au curajul sa ceara ajutor, ci urmaresc fiecare subiect nou, aparut pe acest forum in speranta aflarii raspunsului la problema ivita. Suntem la inceput de drum si sigur avem foarte multe de invatat; multumim tuturor care ne trateaza cu buna vointa si ne ajuta sa devenim si noi "atunci cand vom creste mari", ceea ce ne dorim, contabili de meserie. Atunci, cand n-am gasit raspuns la problemele care mi-au ridicat un semn de intrebare, am intrat pe site-ul unde, conform denumirii ei, ar trebui sa poti purta un dialog civilizat pe tema contabilitatii. Am ramas dezamagita de cata rautate, desconsiderare am citit in mesajele care au fost date ca raspuns la intrebarile puse. Va multumesc, si cred ca pot sa multumesc in numele altor cativa "boboci"de pe acest forum, ca ne tratati cu respect si aveti amabilitatea de a ne raspunde la intrebarile a caror rezolvare, pentru noi, inseamna un pas mare in dezvoltarea noastra profesionala.
Felicitari d-nei sau d-soarei Lupu Mihaela pentru curajul de a deschide o discutie pe tema inceperii carierei de contabil, pentru ca asa cum au scris si ceilalti colegi, iubim aceasta meserie si ne dorim sa ajungem si noi buni contabili.
Multumesc pt . incurajari doamna Cornelia Tulpan, ma bucur sa vad ca sunteti de la Galati, si eu sunt de acolo, insa de 12 ani locuiesc la Miercurea Ciuc.Iar pt. utilizatorul orber , ii spun ca trebuie sa reusim ,pt. ca daca vrei totul e posibil.

Alte discuții în legătură

Proaspat angajat in functia de consilier juridic AnnaM AnnaM Buna ziua! Sunt absolventa 2009 si astazi am reusit sa ma angajez consilier juridic. Sunt incantata!=D> Problema este ca va trebui sa reprezint mai multe ... (vezi toată discuția)
Utilizatori din toate colturile lumii Admin Admin Stiati ca Avocatnet.ro este vizitat de romani aflati pe mai toate meridianele lumii? Din punctul meu de vedere, unul dintre avantajele oferite de internet este ... (vezi toată discuția)
Sfaturi, va rog! merita sa urmez cursurile facultatii de drept? RuxandraR RuxandraR Buna seara!sunt inca eleva in clasa a 12a si am ales sa dau la facultatea de drept din Bucuresti , pentru ca acolo admiterea din cate am auzit este mai grea si ... (vezi toată discuția)