avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... referitor la societatile comerciale care detin spatii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

referitor la societatile comerciale care detin spatii in proprietate aflata la parterul blocului

Buna ziua, sunt administrator la un bloc ce are la parter, de-o parte si de alta a intrarii din fata, doua societati comerciale, proprietare la randul lor a spatiilor pe care le ocupa. Societatile au montate apometre si eu le citesc si le calculez lunar consumul de apa rece, factura respectiva continand si consumul lor de apa (nu si-au facut separat camin pentru aceasta). Asociatia a decis ca societatile respective sa fie puse sa plateasca si cota parte, in functie de suprafata detinuta (echivalenta a 2 apartamente a 2 si 3 camere), din cheltuielile administrative, din salariul administratorului si din retributia presedintelui; va rog sa-mi spuneti daca este legal si in baza carei legi.
Va multumesc, Stefania M.
Cel mai recent răspuns: migaste , utilizator 19:42, 13 Octombrie 2009
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri; ati fost (si sunteti) foarte amabili....=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea corecta si legala a cotei indivize oret20 oret20 Va rugam sa ne ajutati in stabilirea corecta si legala a cotei indivize pentru fiecare apartament, avand in vedere faptul ca la parterul blocului nostru, ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza mihaialbert mihaialbert Am un spatiu comercial la parterul unui bloc. Cei din asociatia de propietari m-au trecut la intretinere cu jumatate din salariul femeii de servici( desi ... (vezi toată discuția)
Calcul cota parte indiviza la bloc cu unități comerciale ... M_P M_P Cum se calculează Cota parte indiviza la un bloc care are unități comerciale la parter. Blocul are 3 scări iar unitățile comerciale sunt la parter. Se ia ... (vezi toată discuția)