avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eliberare copii dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Eliberare copii dosar

Buna ziua!
Daca doresc eliberarea unor copii de la dosar,copie dupa toate documentele de la dosar ce anume trebuie sa fac? Cat costa o fila?
Faceti o cerere la instanta la care se afla dosarul.
In functie de instante, exista posibilitatea ca aceasta copiere sa se faca in birourile de copiat acte care se afla in incinta instantei - implicit costurile de copiere vor fi suportate de catre dvs.
Este necesara si o taxa de timbru de 5 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie act - din dosar - judecatorie oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Trebuie sa cer o copie dupa un act redactat de Primarie, dintr-un Dosar aflat la Judecatorie. Va ... (vezi toată discuția)
Depuneti la dosarul cauzei dovada datei la care ați luat cunoștințã de decizia atacatã Popescu2012 Popescu2012 Am primit de la tribunal (contestație in anulare) o citatie cu mențiunea : \'\' Depuneti la dosarul cauzei dovada datei la care ați luat ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna copii simple din dosar - eliberate de instanta ? cristiannegru cristiannegru Ce inseamna ca instanta elebereaza copii simple de pe inscrisurile aflate la dosar ? Ce fel de inscrisuri sunt ? La ce inscrisuri din dosar se refera ? (vezi toată discuția)