avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare transport.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare transport.

Buna ziua, as dori sa stiu daca institutia de stat la care lucrez este obligata prin lege sa-mi deconteze o parte din transport, avand in vedere ca locul de munca nu este in aceeasi localitate cu resedinta si efectuez mai mult de 100 km. pe zi, iar alta posibilitate de deplasare la locul de munca nu am datorita programului.
Va multumesc anticipat.
Numai in anumite sectoare de activitate din sectorul bugetar este posibila decontarea navetei.

Prin urmare, precizati despre ce sector /institutie este vorba?
SANATATE este sectorul in care lucrez, asistent medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La cati km - se deconteaza transportul unui angajat ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rugam sa ne ajutati cu un raspuns: - la cati km - se deconteaza transportul unui angajat ? Nu avem in Regulament intern vreo prevedere in ... (vezi toată discuția)
Decontare transport de la si la locul de munca cu auto propriu danielpredaionut danielpredaionut Buna ziua, Va rog respectuos sa mi raspundeti la 4 interpretari ale unui CCM in coroborare si cu celalte prevederi legale privind decontarea transportului cu ... (vezi toată discuția)
Invatamint lucian j. lucian j. care este modul de decont al cadrelor didactice pt naveta? (vezi toată discuția)