avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj imobiliar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj imobiliar

Buna ziua!Va rog spuneti-mi care sunt actele care trebuiesc depuse la dosar pentru un partaj imobiliar in instanta.
De asemeni pareri legate de problema mea sunt binevenite.
Va multumesc mult!
Pai pana nu expuneti problema noi desigur nu vom putea opina. Partajul este pt cauza de divort, nu?
Detaliați speță dacă doriți sfaturi juridice.
Nu e ok pentru dv. sa ceretio aici cateva sfaturi si sa faceti padrtaj JUDICIAR doar pe baza lor... va putem da cateva pareri, dar cam atat, tot trebuie sa vorbiti cu cineva, sa redactati cereri, sa argumentati temeiuri juridice etc.
Pentru partaj, in mare si generic, sunt necesare actele bunurilor de opartajat, taxa de timbru, cerere de probatorii (poate va trebuie expertiza, poate nu), acord daca excista unul, macar partial, cererea de partaj, acte de identitate, acte din care sa reiasa de ce solicitati ce solicitati etc.
Detaliati putin, ca ne plimbam in ceata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit brd leontea leontea Sunt fericitul beneficiar al unui Contract de garantie reala imobiliara pe sume de bani viitoare, in scopul garantarii indeplinirii obligatiilor de ... (vezi toată discuția)
Partajare danradu15 danradu15 Doresc din partea dumneavoastra o consultare juridica in urmatoare mea problema: - sunt divortat din 1995 , am o fetita de 20 de ani care a ramas in ... (vezi toată discuția)
Divort cu acordul partilor dorintanase2005 dorintanase2005 Buna ziua, Daca partile sau inteles total asupra problemelor de partaj,copii si asupra tuturor aspectelor de convenit pentru divort,mai este necesara o ... (vezi toată discuția)