avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbarea functiei de catre angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbarea functiei de catre angajator

Buna ziua.Lucrez la o multinationala si de curand am aflat ca in alte localitati aceasta societate a dat colegilor aflati pe acelasi post cu al meu ,un act aditional la semnat in care se modifica functia,din sef raion in lucrator comercial cu atributii fara a se modifica si salariul.Nu mi se pare normal acest lucru,dupa ce am fost angajat pe aceasta functie si am vechime de 9 ani de zile.Intrebarea este daca ma pot forta sa semnez si daca nu semnez ce se poate intampla,
Mentionez ca in aceasta functie ar ramane 2 angajati din 8 cat sunt in prezent.
Cel mai recent răspuns: adi1204 , utilizator 12:14, 13 Septembrie 2017
Nu puteti fi fortat sa semnati acel act additional.

Daca nu semnati sunt doua posibilitati:
- fie va decide concedierea dvs prin desfiintarea postului

- fie se va exercita presiuni pentru a va da demisia
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare angajati de la institutie de stat de firma privata etepisi etepisi Buna ziua.Lucrez intr-o institutie de invatamant universitar de stat ca ingrijitor.In data de 15.01.2013 am fost anuntati sa ne prezentam la\\" personal\\"sa ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba 3 luni - legal? - contract nedeterminat de 16 ani adina_miu adina_miu Sunt angajat de 16 ani pe functia de referent de specialitate . In urma unei reorganizari directia din care faceam parte s-a reformat in serviciu, biroul in ... (vezi toată discuția)
Fisa postului monicaelena83 monicaelena83 Buna ziua.In 2010 la angajare am semnat fisa postului care ulterior a fost modificata in 2012 am semnat din nou.Acum 2 saptamani alta fisa care se cere semnata ... (vezi toată discuția)