avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare contract de munca

Buna ziua!Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea situatie:
In 2013 am fost angajata la o firma privata si in aceeasi zi am fost detasata la o institutie de stat unde mi s-a facut si acolo contract de munca si in prezent sunt in concediu medical de sarcina si lauzie.La un cotrol inopinant s-a dispus incetarea CIM din institutia de stat pe motiv ca nu s-a respectat art.30 din Codul Muncii.Deoarece am refuzat sa inceteze cu acordul partilor institutia respectiva a deschis proces privind nulitatea contractului avand stabilita sedinta in octombrie dar eu trebuie sa intru in concediu crestere copi lsi va rog frumos sa-mi spuneti care din unitati imi suspenda contractul (cea privata de la care am fost detasata sau institutia de stat) ?.De la instutia de stat mi se spune ca imi da o adeverinta cu veniturile si sa-mi suspende societatea de la care am venit prin detasare. Este corect ?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: florina_1 , utilizator 08:28, 14 Septembrie 2017
C.i.m. se suspenda de catre unitatea care v-a detasat.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract prin detasare Angheloiu Cristina Angheloiu Cristina Buna ziua, Ce pot sa fac daca lucrez intr-o institutie in care am venit prin detasare pe o perioada de 6 luni, sunt insarcinata in 7 luni(data nasterii va ... (vezi toată discuția)
Detasare ContSters146823 ContSters146823 Ultima practica in institutiile statului este lucrul cu personal detasat de la alte unitati, societati, s.a. Personalul detasat are incheiat un C.I.M. cu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna - angajat detasat petronela_gav petronela_gav Buna ziua, Un angajat, care a lucrat la noi doar 5 zile si a fost detasat. Nu a beneficiat de concediu de odihna. Cine ii plateste concediul de odihna? ... (vezi toată discuția)