avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Insusire bun necuvenit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Insusire bun necuvenit

Buna seara. Am o problema cu o vecina careia i-am imprumutat acum cca 10 ani un bun ce a apartinut bunicii mele, cu titlu de imprumut si cu intelegerea sa-mi returneze acel bun cand voi dori eu. In tot acest timp vecina respectiva a fost plecata in spania si a revenit acum pt cateva zile.
Am mers la dna sa o rog sa-mi dea acel bun, deoarece are o valoare sentimentala pt mine, intrucat este singurul care mi-a ramas de la bunica amintire.
Am avut neplacuta surpriza sa-mi ceara bani pe acel bun si sa ma minta ca ar fi platit o suma de bani bunicului meu, deci nerecunoscand ca a fost imprumut si mi-a cerut mai mult decat dublu.
Este de prisos sa mai precizez ca au trecut mai mult de 10 ani de atunci, bunicii au decedat, martori nu avem, nici eu ca le/am dat imprumut., nici ei ca au dat bani.
As vrea, va rog din suflet, sa-mi spuneti parerea dvs. Credeti ca am vreo sansa sa ma leg de vreun articol de lege , de ex. Pt insusire de foloase necuvenite sau abuz de incredere..
Va jur, este un obiect care nu are decat o valoare sentimentala pt mine, dar plange sufletul in mine ca poate cineva sa aiba o astfel de atitudine si sa ma jigneasca cineva pt care mi-a fost mila.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: carmena_iasi , utilizator 21:26, 13 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla in situatia in care titularul unei credit a decedat, iar polita de asigurare a fost incheiata pe numele coplatitorului? sales2012 sales2012 Buna ziua, Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: tatal meu a contractat in anul 2006 un credit de nevoi personale cu polita de asigurare de viata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sper ca cineva de aici sa poata sa imi raspunda la ... Disa84 Disa84 Buna ziua. Sper ca cineva de aici sa poata sa imi raspunda la mesaj si sa aiba si rabdarea sa citeasca. :) Bunica mea a stat in concubinaj, nu a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut verbal...si raport de munca verbal buna ziua, acum colaborat din august 2021 pana in prezent pe ... intrebare18 intrebare18 Buna ziua, Acum colaborat din august 2021 pana in prezent pe un proiect de constituire, aplicare la ordinul medicilor din strainatate , avand o intelere ... (vezi toată discuția)