avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce mi se intampla daca nu platesc costul suplimentar ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce mi se intampla daca nu platesc costul suplimentar de 130 de euro la Orange?

Am cost suplimentar la orange in valoare de 130 de euro din cauza numarului 1514 dar eu la ora 6:18 cand imi apare pe desfasurator ca am trimis primul mesaj la acest numar eu dormeam. Ce se intampla daca nu platesc costul suplimentar?
Cel mai recent răspuns: Alexandra2705 , utilizator 09:18, 14 Septembrie 2017
dar ce este la nr 1514 ?
Ultima modificare: Joi, 14 Septembrie 2017
Alin Popescu, administrator
Nici eu nu stiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz din partea orange romania in roaming Melabella Melabella Buna. Am nevoie de un sfat, indrumare referitor la o problema pe care o am in prezent cu Orange Romania. Scriu mai jos detaliile: Sunt plecata in Statele ... (vezi toată discuția)
Probleme operator telefonie mobila - cost suplimentar AndreeaDenys AndreeaDenys Buna ziua, Apelez la dvs. deoarece am incercat sa rezolv problema cu cei de la [editat de admin] dar raspunsul nu este unul favorabil si intentionez sa apelez ... (vezi toată discuția)
Escrocherie mobiplus in cadrul retelei vodafone tialiit tialiit In data de 09.04.2015 am achzitionat un nou abonament Vodafone in cadrul societatii comerciale pe care o detin. O promotie noua ca sa zic asa. Aproximativ acum ... (vezi toată discuția)