avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Asigurare RCA moped
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Asigurare RCA moped

Buna ziua. Tatal meu a avut moped. Dupa decesul lui acesta a ramas sotului meu. As dori sa stiu daca e obligatoriu sa fac RCA . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 10:48, 15 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
RCA este obligatoriu în momentul în vehiculul este inregistrat sau inmatriculat si se afla in trafic deci din momentul in care se circula cu el .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie auto inmatriculate primarie ariana03 ariana03 Buna ziua, as dori sa stiu daca exista ceva prevederi legale actuale, prin care sa existe obligativitatea autovehiculelor inregistrate la primarie de a avea ... (vezi toată discuția)
Rca moped bugsbunny_ro bugsbunny_ro Buna, as dori sa stiu daca legea prevede asigurare RCA pentru mopede. Am fost oprit in trafic, iar Politia mi-a solicitat asa ceva ... nu aveam si am ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie cu moped marius_tita marius_tita Buna ziua Am fost implicat intr-un accident cu mopedul pe un pod, prevazut cu pista de biciclete pe margine.( intre carosabil si trotuar). Mentionez ca era ... (vezi toată discuția)