avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare functie......?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare functie......?

Incepand cu luna aprilie 2008 mi sa schimbat domeniul de activitate la firma la care eram si am fost pusa sa ma ocup de salariati(pontaje,calcul salarii,intocmire declaratii si depunerea acestora,contracte,etc),neavand la acea perioada nici o calificare in acest domeniu.
Am decis,pentru ca tot ocupam acest post sa urmez cursurile de calificare pentru IRU si ale programului de salarii in care lucram-WizSalary.
La data de o1.07.2008 am obtinut certificatul de calificare pentru pr.de salarii iar la 01.08.2008 pe cel de IRU.
Cu toate ca le-am prezentat la firma patronul stiind ca urmam acele cursurii,functia in C.M. mi-a ramas neschimbata, fiind aceea de Receptioner-Distribuitor.
Am o sg. intrebare:daca ocupam acel post si aveam si calificare pentru acesta,oare nu trebuia patronul sa-mi schimbe functia in C.M.?

multumesc

leonora

Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:21, 3 Octombrie 2009
Cred ca angajatorul nu a fost dispus sa faca aceste modificari privind functia si fisa de post intrucat era o situatie temporara,stiind ca v-a angaja o firma de contabilitate care sa se ocupe de partea administrativa.

Noile sarcini de serviciu au fost incadrate la "sa raspunda la alte sarcini si solicitari cerute de conducere " sau ceva de genul acesta(daca aveti asa ceva in fisa de post).
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2009
Angela D, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere loc de munca nicolcarmen nicolcarmen Lucrez in contabilitate si sunt in C.M. ,cand m-am prezentat sa-mi ridic salariu, directorul firmei unde lucrez mi-a adus la cunostiinta sa nu ma mai intorc ca ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca itm sa ceara obligatoriu cursul de inspector resurse umane? ovidiu7676 ovidiu7676 asta inseamna ca un economist va avea si un alt contract de munca cumul de functie resurse umane salarizare, respectiv chiar si un alt contract de munca ... (vezi toată discuția)
Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)