avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Amânare întoarcere la serviciu după ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Amânare întoarcere la serviciu după ccc

În 2 octombrie ar trebui sa mă întorc la servici dar din cauza programului lung pe care l-am avut nu as dori să-mi reiau activitatea având în vedere că copilul are astm și nu merge la grădiniță.as putea intra in șomaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 14 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai daca va concediaza pentru motive neimputabile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea din cic adriana_gianina adriana_gianina Buna Ziua, am si eu o intrebare.Momentan sunt in CIC pana la 07.10.2010 dar am vrut sa ma reintorc la servici mai repede.Dupa multe cercetari mail-uri trimise ... (vezi toată discuția)
Diminuare salariu dupa intoarcerea din concediu de crestere copil marif marif La intoarcerea din CIC postul a fost desfintat, dar s-a facut o alta propunere. Postul propus este sub cel avut initial, deci si salariul de incadrare este ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la munca dupa concediul de crestere a copilului aaa123 aaa123 speta: peste 2 luni de zile trebuie sa ma intorc la locul de munca, numai k sefa (patroana mea) mi-a transmis ca ma va da afara (nu ma va mai primi la ... (vezi toată discuția)