Am primit prin posta un proces/verbal prin care am primit amenda pentru parcare neregulamentara.
Vrealu sa cer anularea procesului verbal deoarece
1. nu posed masina cu nr. repectiv de inmatriculare, nici nu stiu a cui este.
2. in ziua respectiva ma aflam in localitatea de resedinta, nu in loc. in care "am parcat neregulamentar" ( nu am fost in viata mea acolo).
Procesul verbal a fost incheiat de politia comunitara si nu inteleg de unde pot avea ei datele mele (toate datele din PV sunt corecte) .
Sau si in acest caz (la fel ca la radarele fixe) trimit posesorului autoturismului o instiintare prin care acesta trebuie sa declare cine a condus masina in ziua respectiva? !
Va rog frumos sa-mi spuneti pe ce motive as putea sa-mi intemeiez plangerea si ce dovada ar trebui sa anexez ca sa dovedesc ca in ziua respectiva nu m-am aflat in localitatea x?
Retinere permis auto
loricul
Am fost oprit in trafic de agentul de politie care mi-a intocmit proces-verbal pentru depasirea vitezei legale in localitate. Acesta sustinea ca radarul montat ... (vezi toată discuția)
Amenda radar fix
costy31
am primit acasa un PV cu amenda de la un radar fix precum am condus in localitatea respectiva cu 75 km/h pe un drum unde era limita de 50 km/h.data era ... (vezi toată discuția)