avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Legalitate plăți retroactive
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Legalitate plăți retroactive

Am avut un cabinet medical ca PFA pe care l-am inchis in ianuarie 2016.Atunci am primit de la ANAF o decizie de impunere cu zero sume de acitat, inclusiv la CASS. E legal ca in august 2017 sa imi solicite diferente de acitat pentru CASS pe 2012 desi pana in 2016 am platit toate sumele stabilite chiar de ANAF?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 22:15, 17 Septembrie 2017
Buna seara,
Vedeti daca acele sume sunt reale daca nu adresati-va instantei de judecata.
De la cine solicita plata,de la dvs.sau de la cabinetul radiat? Contestatie împotriva deciziei ,pe cale ierarhica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa achit retroactiv diferentele din cas? Andreea Pupaza Andreea Pupaza Buna ziua, am avut un PFA infiintat in 2012 si radiat in 2016. In 2017 am primit decizie de la Administratia Fiscala din judet ca nu mai am nicio datorie catre ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa cer la anaf recalcularea platilor anticipate pentru 2017? ContSters339305 ContSters339305 Am un PFA, in sistem real, deschis in iulie 2015. Anul acesta (2017), ANAF mi-a calculat, tot la trei luni, plati anticipate, dar pe baza venitului obtinut in ... (vezi toată discuția)
Plata la cass pe anul 2012 primita in 2018 Lili Tudor Lili Tudor Am primit tiltu executoriu pentu plata Contributiei de asigurari sociale de sanatate ptr persoane fizice-Regularizari . Am sunat la ANAF si mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)