avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... atacarea unui contract de donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

atacarea unui contract de donatie

tatal meu si cu fratele lui sunt coproprietarii un imobil(teren si casa);pe constructii are fiecare certificat de mostenitor(tata a acceptat mostenirea de la tatal lor, iar fratele lui de la mama lor, ceilalti mostenitor au renuntat cu declaratie notariala), iar pe teren au titlu de proprietate. fratele tatalui vrea sa-mi doneze mie(nepoata) cota indiviza de 1/2 din imobi. mentionez ca el are 65 ani, este casatorit si NU ARE NICIUN COPIL.intebarea mea:contractul de donatie poate fi atacat de sotia sau fratii donatorului?
Ultima modificare: Duminică, 4 Octombrie 2009
bcpi.in, utilizator
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 11:25, 4 Octombrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie fara acordul descendentilor validunca validunca Tatal meu poate sa doneze mostenirea de la parinti, surorii lui fara acordul meu ca fiica. (vezi toată discuția)
Contract donație teren Nick 3791 Nick 3791 Tatăl meu a moștenit o suprafață de teren (decedați ambii părinții) fiind unicul moștenitor.Din prima căsătorie a lui ,am rezultat trei copii,din a ... (vezi toată discuția)
Donatie redactata gresit ?? anapopana anapopana Buna. Tatal meu (decedat din 2006) i-a lasat in 2004 uneia dintre nepoatele sale (fata uneia dintre fiicele sale) cu act de donatie, o casa si ceva pamant ... (vezi toată discuția)