avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Demisie în CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Demisie în CIC

Buna ziua,

Sunt in CIC pana in data de 4 oct anul curent, dar nu doresc sa ma intorc la firma la care am lucrat. Cu alte cuvinte, doresc sa imi dau demisia de acum, din CIC.

Este posibil acest lucru? Si daca da, imi puteti spune, va rog, in baza carei legi?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:48, 27 Septembrie 2017
Buna ziua,

Revin cu o precizare la situatia discutata in mesajele precedente.

Dorind sa depun cerere de incetare a suspendarii c.i.m astfel incat data incetarii supendarii c.i.m. = data incetarii c.i.m, mi s-a spus ca aceste date nu pot coincide, intrucat este necesar sa exite minim o zi activa.

Este plauzibil si corect acest lucru?

Va multumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este corecta acea informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in timpul concediul de crestere copil CristinaBAC CristinaBAC Buna ziua, sunt in ccc pana in 13septembie 2017, concediu prelungit pana la 3 ani cu certificat de hadicap. Puteti sa imi spuneti daca pot cere incetrarea ... (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de muncă Valentina Emanuela Valentina Emanuela Bună! Cum trebuie să procedez la schimbarea locului de muncă,eu fiind în concediu maternal,să primesc stimulentul şi să fiu angajată la noul loc cu 60 ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea din cic/ demisie florentina1212 florentina1212 Buna ziua. In cateva zile copilul meu face 2 ani deci se termina perioada de CIC. Mi-am gasit un alt job deci nu mai ma intorc la cei la care am lucrat ... (vezi toată discuția)