avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Înțelegere amiabil - plata pensiei alimentare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Înțelegere amiabil - plata pensiei alimentare

Buna, am un copil de 3 ani fara a fi casatorit cu mama copilului, copilul locuieste cu mama lui. Mama lui vrea sa ii platesc o suma fixa lunar pt copil pana la 18ani ca si pensie alimentara (stabilita prin intelegere amiabila). Daca facem un document la notar referitor la acest punct mi se pot cere ulterior modificari, etc (poate fi atacat in instanta) daca sa zicem respectiva persoana se trezeste ca vrea mai mult dupa un timp?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:35, 4 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
D-le Marian, pe viitor va rog sa va uitati de cand dateaza subiectele, ati raspuns la unul din 2017, sa nu inviem toate subiectele vechi, zic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În cazul unui divorț amiabil, în carea a fost stabilita pensia ... Turturica Liliana Turturica Liliana În cazul unui divorț amiabil, în carea a fost stabilita pensia alimentare pentru minor, aceasta va rămâne în același cuantum pana la majoratul ... (vezi toată discuția)
Conventie incheiata in procedura divortului cu copii minori la notar vioricamunteanu vioricamunteanu Buna ziua, va rog din suflet sa ma lamuriti cat mai repede. La 1 iulie am divortat la notar si am hotarat urmatoarele: - -autoritatea parinteasca a minorilor ... (vezi toată discuția)
Divort-custodie comuna-pensie de intretinere AAA+ AAA+ Buna ziua, pe 25 sept 2012 urmeaza sa avem prima infatisare pentru \"divort cu copii\" . Avem un singur copil de 14 ani impliniti. In urma discutiilor comune ... (vezi toată discuția)