avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Condiții pentru demisie după lunile de probă cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Condiții pentru demisie după lunile de probă cu training

Bună ziua! Am și eu o întrebare în legătură cu contractul de munca și clauzele sale. As dori sa știu în cazul în care sunt în cele 3 luni de proba, dacă îmi dau demisia ar trebui sa mai plătesc avea despăgubire pentru perioada de training. În contract este specificat faptul ca ar trebui sa achit 2400 lei în cazul în care plec mai repede de 9 luni. Aceasta informație este specificata într-un act adițional și am primit doar contractul nu și actele adiționale si nici fisa de post.

Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 18 Septembrie 2017
In stituatia in care aveti initiativa incetarii c.i.m. - demisie, acordul partilor , incetarea pe durata perioadei de proba - inainte de expirarea celor 9 luni , atunci inacest lucru determina obligarea dvs la suportarea tuturor cheltuielilor ocazionate de pregatirea profesionala, proportional cu perioada nelucrata din perioada stabilita conform actului aditional la contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada minima de munca la o firma care oferă training Maria_0 Maria_0 Care e perioada minima la care trebuie sa lucrez la o firma, daca aceasta oferă perioada de training? Buna ziua, doresc sa ma angajez pana încep ... (vezi toată discuția)
Acti adițional pentru training Costin A. Costin A. Bună ziuă. Am semnat un contract cu un angajator în data de 14 Noiembrie 2016, acuma doresc sa închei contractul la mai puțin de 3 luni (adică încă ... (vezi toată discuția)
Demisie contract cu clauza de formare profesionala Dinuradu93 Dinuradu93 Buna ziua Am si eu o nelamurire in legatura cu actualul contract de munca ......:(( Acum o saptamana m-am angajat la webhelp , intr-un proiect nou in ... (vezi toată discuția)