Buna ziua. Am si eu o intrebare despre perioada de gratie intre incheierea cartii de munca si data angajarii.Am avut somaj pana in data de 02 -10-2009,si tot atunci mi s-a incheiat si cartea de munca.As dori sa stiu cate zile trebuiesc sa treaca pana in momentul unei noi angajari.Initial ,am inteles ca ar fii in jur de 21 de zile ,dar as vrea sa fiu sigura pentru ca nu cumva sa mi se intrerupa cartea de munca.Va multumesc.
Va multumesc.
Dar adeverinta de venit de la Adminidtratia Financiara? Este buna cea pe care am scos-o de la Adm. Financiara din localitatea de domiciliu sau imi trebuie de aici?
Este foarte buna cea care ati scos-o de la Administratia Financiara din localitatea de unde veniti si nu va va strica cu nimic daca scoateti si de aici.
Mai am o mare rugaminte.Stiti cumva daca am vreo sansa sa pot depune dosarul de somaj fara adeverinta prevazuta la art. 18 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002(aceea care prevede cat s-a platit la somaj cu ce ordin de plata)?
Problema este ca s-au pierdut niste acte la fosta firma si doamna contabila nu mai gaseste ordinele de plata nici declaratiile.Iar sambata imi expira o adeverinta de la Adm. Financiara si vroiam sa stiu daca pot sa merg asa si sa o aduc mai incolo daca or mai gasi ceva din firma aia.
Va multumesc frumos.
Mai am o mare rugaminte.Stiti cumva daca am vreo sansa sa pot depune dosarul de somaj fara adeverinta prevazuta la art. 18 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002(aceea care prevede cat s-a platit la somaj cu ce ordin de plata)?
Problema este ca s-au pierdut niste acte la fosta firma si doamna contabila nu mai gaseste ordinele de plata nici declaratiile.Iar sambata imi expira o adeverinta de la Adm. Financiara si vroiam sa stiu daca pot sa merg asa si sa o aduc mai incolo daca or mai gasi ceva din firma aia.
Va multumesc frumos.
Va multumesc frumos.