Buna seara,
Va scriu in legatura cu urmatoarea situatie: locuiesc intr-o zona rezidentiala cu un drum privat de acces pentru 3 case printre care si a mea: cota indiviza pentru cele 3 case. Drumul este lat de 4m si pana acum parcam pe drumul de acces (pe care suntem proprietari toti 3- cota indiviza) in dreptul casei mele (casa din mijloc). Pana ieri totul a fost OK. Dar un vecin revolutionar (cel care sta cel mai in spate pe drumul respectiv si care trece pe la poarta mea si a primului vecin ca sa ajunga acasa) a inceput sa ma abordeze pe mine si pe celalalt vecin sa ne bagam masinile in curte ca el sa nu faca slalom pana ajunge la casa lui.
Va rog sa-mi spuneti daca din punct de vedere legal am voie sa parchez pe acest drum avand in vedere ca nu blochez accesul catre casa a vecinului recalcitrant sau sunt obligat sa-mi bag masina in curte.
Scuze daca limbajul nu este foarte clar,
Multumesc,
O intelegere amiabila este de dorit. Trebuie sa-l intelegeti si pe vecinul nevoit sa faca slalom printre masini pentru a junge la casa sa. In locul acestui vecin, nu cred ca ati prefera sa faceti slalom printre masini lasate in strada, dar care pot fi parcate si in curtea vecinilor.