avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cj consiliul local
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cj consiliul local

problema este ca primarul nu vrea sa semneze contractul de munca.....iar consilierii locali au amanat luarea hotararii de incadrare pe post dupa ce s-au speriat de crizele primarului....si da am reusit la concursul organizat pe post
Cine negociaza contractul din partea primariei sau consiliului local? Primarul? cine intocmeste fisa postului cu atributiile consilierului juridic in acest caz?
Ultima modificare: Duminică, 4 Octombrie 2009
dbug, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 14:37, 4 Octombrie 2009
Interventie moderator:
:offtopic:
dbug:
Fiind continuarea aceleasi probleme nu e nevoie sa deschideti un nou topic. Continuati pe topicul initial, astfel nu exista continuitate in raspunsuri.
Multumesc pentru intelegere!
Ultima modificare: Duminică, 4 Octombrie 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
~ Conținut șters la cerere ~
In aceasta situatie, fie il dati in judecatat pe primar pentru "obligatia de a face", fie renuntati de buna voie de a lucra in aceste conditii.
Sfatul meu este sa asteptati si sa actionati cu multa diplomatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post functionar public sendysss sendysss Lucrez intr-o primarie comunala. Am primit Avizul favorabil al ANFP pentru transformarea postului in clasa , insa consilieri nu vor sa aprobe proiectul de ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor ategro ategro Sunt un absolvent al facultăţii de drept respectiv licenţiat în studii juridice lucrez ca si functionar incadrat pe studii superioare in postul de ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate ghenciu ghenciu Sunt angajatul unei primarii pe postul de Inspector de specialitate III- Starea civila, cu 5 ani vechime. Sunt absolv. al Fac. de Stiinte juridice si vreau sa ... (vezi toată discuția)