avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arestat in Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arestat in Germania

Fiului meu arestat in Germania la cererea mea i sa facut tomografie la cap in urma careia i sa gasit ceva la creerul mic.As dori sa stiu daca in acest caz i se schimba starea de arest.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters437872 , utilizator 16:42, 20 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Executa o pedeapsa sau este arestat preventiv?
anamaria.pristavu a scris:
Executa
Executa o pedeapsa de 4 ani de inchisoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest in germania, expertiză psihiatrică ContSters437872 ContSters437872 Am un fiu arestat in Germania care in copilarie a fost diagnosticat cu Traseu iritat difuz cu incetari de gindire, si as dori sa cer o expertiza psihiatrica.Ma ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! vin și eu cu o problema și în același timp ... adelagiurca adelagiurca Bună seara ! Vin și eu cu o problema și în același timp și cu o întrebare. Soțul meu este acuzat pentru trafic și deținere de droguri de mare risc ... (vezi toată discuția)
Derulare proces dupa arestare preventiva  Loredana Puscasu Loredana Puscasu O persoana a talharit o alta persoana, a batut-o, pentru a-i lua banii iar dupa 24 de zile de spitalizare la ATI, persoana talharita a decedat. Cel care a ... (vezi toată discuția)