Am facut o fapta ingrozitoare ... Am fost in decathlon am vazut bluza te trening fara alarma costa 170 lei si mi-a dat creierul eroare ce sa mai zic ... Am luat-o. A venit politia au facut proces verbal printre care politaiul a cerut magazinului o foaie precum ca ei nu se considera parte civila si si-au recuperat prejudiciul
Acum la ce sa ma astept tinand cont ca eu momentan lucrez tocmai la o firma de paza am si atestat si am si 20 de ani .
Pe una dintre foile politistului trebuia sa specific ocupatia si am spus ca sunt agent de securitate si firma la care sunt acum este posibil sa imi trimita ceva pe la munca !? Risc sa mi se retraga atestatul !? Risc Cazier !? E prima abatere , am cooperat cu ei nu m-am certat
Puteti merge la un mediator. Datele de contact ale magazinului sunt publice, o sa ii fie usor sa ia legatura cu reprezentantii.
Nu, daca au pretentii nu inseamna ca opereaza impacarea.
In cazul in care nu intervina impacarea partilor,puteti fi trimis in judecata .
Instanta de judecată poate individualiza pedeapsa cu inchidoarea prin amanarea aplicarii pedepsei ,in conformitate cu art.81 din Codul penal ori poate dispune suspendarea sub supraveghere conform art.91 din Codul penal.
Manifestarea de vointa ,in sensul impacarii trebuie sa rezulte din declaratii care pot fi date in fata politiei ori in fata notarului public.
Impacarea este totala,definitiva si neconditionata.