avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația pentru creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația pentru creștere copil

Buna ziua,ce documente imi trebuie pentru a intra in plata indemnizatiei tinand cont ca mi am dat demisia inainte de nasterea copilului.Mai trebuie in cazul asta sa fac cerere la fostul angajator pentru ccc.s au sa -mi elibereze angajatorul stagiu de cotizare?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:47, 20 Septembrie 2017
Decizia de incetare a cim prin demisie si adeverinta de venit pt stabilirea indemnizatiei
Stagiul de cotizare nu se elibereaza de catre angajator.

Concediul şi indemnizaţia de creştere a copilului 2017: Cum se acordă acum
www.avocatnet.ro/articol_446...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu crestere copil - din cauza incetarii activitatii angajatorului carmensandu carmensandu Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: in ianuarie 2012 mi se termina concediul pt. cresterea copilului.Societatea la care lucram s-a desfiintat.Doresc ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pe durata ccc mihaela2014 mihaela2014 Buna ziua, Am si eu o intrebare, am avut cim pe durata determ din noiemb 2012 ult act aditional fiind pana la 1 sept 2014, nu au dorit sa mi prelung ... (vezi toată discuția)
Somaj cand angajatorul te determina sa deminionezi andreilixandru andreilixandru sotia mea a lucrat in confectii pana acum 2 zile cand angajatorul prin metode de limbaj verbal necorespunzator jignitor a determinat-o sa planga,sa se ridice ... (vezi toată discuția)