avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prenatal, angajată în perioada de probă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prenatal, angajată în perioada de probă

Buna ziua ! Sunt angajata de 2 luni si sunt insarcinata ! Pot beneficia de prenatal !!mentionez ca in contract scrie ca primele 3 luni sunt de proba !! Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Boxa , utilizator 15:33, 20 Septembrie 2017
Pentru a beneficia de concediu si indemnizatia de maternitate, trebuie sa aveti un stagiu minim de cotizare de o lună realizată în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.

Prin urmare, chiar daca sunteti in perioada de proba, daca aveti un stagiu minim de cotizare de o lună realizată în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care vi se acordă concediul medical, atunci puteti beneficia de concediu prenatal si postnatal.
Multumesc tare mult pt ajutor !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare prenatal marianadinca marianadinca pot sa beneficiez de prenatal cu o norma de 2 ore/7 zile pe saptamana? (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Laurasilviu Laurasilviu Buna ziua am și eu o întrebare dacă sunt însărcinată în 4 săptămâni dacă mă angajez până la luna nașteri pot beneficia de concediu prenatal??? (vezi toată discuția)
Cat timp trebuie sa ai pe contractul de munca,ca sa poti beneficia de prenatal? nicol_sexxy20 nicol_sexxy20 am 4 luni de munca si sunt insarcinata in 3 luni. pot beneficia de concediu prenatal,indemnizatie de crestere a copilului? (vezi toată discuția)