avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buletin cu nume diferit de cel din certificatul de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buletin cu nume diferit de cel din certificatul de naștere

Pot sa îmi fac pașaport dacă am numele de buletin diferit de cel din pașaportul vechi care este și expirat?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:23, 20 Septembrie 2017
Buna ziua,
In ce conditii aveti alt nume in C.I.?
V-ati casatorit/divortat sau v-ati schimbat numele pe cale administrativa?
Mergeti cu dovada motivului schimbarii numelui si va schimbati pasaportul.
Divorț dar încă nu am actele definitive și trebuie sa îmi fac pașaport ca sa plec din tara
Buna seara,
Legalizati sentinta si apoi va refaceti TOATE actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta divort din romania patri11 patri11 sunt la schimbarea numelui de familie pe pasaport;sunt cetatean roman cu rezidenta in strainatate;nu am buletinul,este pierdut,la pasaport pot face dovada cu ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui dupa divort cronista54 cronista54 Buna ziua, acum 17 ani am divortat si in hotararea de divort s-a stabilit ca trebuie sa revin la numele dinaintea casatoriei. Am ignorat acest lucru, am ... (vezi toată discuția)
Sentința divorț schimbat nume Florin_89 Florin_89 Buna seara, Mama a divorțat în 2015 și în sentința este stipulat că trebuie schimbat numele. Mama nu este in țară și nu a schimbat numele, urmează ... (vezi toată discuția)