Buna ziua ,
Am urmatoarea situatie : executare silita finalizata . Pe parcursul procedurii , am depus contestatie la executare , iar pe cale separata cerere de suspendare a executarii silite care a fost respinsa astfel incat executarea a continuat . La acest moment , cand se judeca contestatia la executare , judecatorul , care a respins cererea de suspendare si care judeca contestatia , depune cerere de abtinere - nu stiu motivele pentru ca nu le-am putut vedea in dosar . Intrebarea este : daca se admite cererea de abtinere , ce se intampla cu decizia pronuntata in suspendarea provizorie ? Suspendarea provizorie , a fost solicitata pentru acest dosar in care se judeca contestatia la executare - se anuleaza sau nu ?
Astept raspuns ,
Multumesc foarte mult
Probabil se refera la faptul ca judecatorul s-a pronuntat printr-o incheiere interlocutorie asupra cererii de suspendare, devenind incompatibil sa judece si cererea principala.
Daca acesta este motivul de abtinere, solutia data cu privire la suspendarea provizorie ramane
Buna ziua si multumesc ,
Nu inteleg , incheierea interlocutorie poate fi decizia de respingere a suspendarii provizorii ? Ce inseamna mai exact ?
Pai si atunci , cum explicate , ca in dosarul contestatiei la executare , admite cererea de ajutor judiciar ?