Buna ziua. Părintii mei s-au despartit acum cativa ani. Casa in care am stat este cumparata de parintii tatalui meu, pe numele tatalui meu, in timpul in care erau deja casatoriti si eu eram nascuta. Acum parintii lui doresc sa vanda terenul. Intrebarea mea este urmatoarea, tinand cont ca erau casatoriti deja iar eu eram nascuta: cum se v-a imparti suma de pe urma terenului?
nu cred ca doamna avocata v-a zis asa o grozavie, ati inteles gresit sau sunteti in acte cu cota parte.
Banii au fost ai bunicilor si cu ei, parintii dvs au cumparat casa, asta inseamna ca parintii dvs sunt proprietari, nu bunicii. Asa ca bunicii nu au cum sa anda pt ca in primul rand, nu e al lor.
Cum sa vanda terenul de sub casa ?
Se prezuma ca parintii au contribuit egal, as aca mama are jumatate din proprietate.
Nu ar strica sa faceti rost de o copie a actului sa citati din el aici.
Pentru a face rost de act sau de copie trebuie sa parcurg 60 de km. Momentan imi este inaccesibil. Părintii sunt proprietari. Si din ce mi s-a comunicat, și copilul beneficiaza de proprietate.
vi s-a comunicat gresit.. in virtutea carui fapt ar beneficia copilul de ceva daca nu a contribuit ? Copilul mosteneste , asta e altceva. Daca tatal dvs ar deceda, dvs mosteniti partea lui, dar asta nu are legatura cu discutia.
Mostenire
cristineldutu
Parintii mei sunt in viata. Eu sunt unicul fiu. Au construit impreuna in timpul casniciei o casa; proprietar in acte este tatal meu; daca moare mama mi-ar ... (vezi toată discuția)