avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire cont

buna ziua tuturor. am nevoie de lamuriri privind poprirea unui cont personal deschis la o banca.s-a instituit poprirea ca urmare unui dosar de executare din 2013. povestea pe scurt este ca in 2007 am luat doua credite de la doua banci,credite de nevoi personale.am platit pana in 2011 iar in 2011 am plecat din tara. au deschis dosare si au blocat toate conturile pe care le aveam.in 2013 vad ca este hotararea de executare. nu s-au prescris datoriile dein 2011 pana acum? unde pot vedea hotarararile de executare sau dosarele respective pt ca pe portal.just.ro nu am gasit. va multumesc
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2017
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:37, 12 Octombrie 2017
as dori un raspuns daca se poate va rog.
cum pot motiva aceasta poprire si executare silita?termenul de contestare a trecut demult. nu am avut cunostinta de executare si nici nu am avut cum pt ca nu mai locuiesc la acea adresa.
nu am dorit sa nu mai platesc aceste credite dar mi-am pierdut locul de munca si am crezut ca plecand afara o sa pot trimite bani in tara sa poata fi platite dar aici m-am confruntat cu alte probleme si lipsuri. va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2017
gi-jane2, moderator
termenul de constetatie de 15 zile curge de la data la care ati constatat ca aveti poprire pe cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire florentinabb florentinabb Buna ziua! Intrebarea mea este mai pot fi executat silit prin poprire pt un credit din 2007? Ultima plata am efectuat-o in 2013. Nu s-a prescris deja in 3 ani? ... (vezi toată discuția)
Executare silita nicoleta 70 nicoleta 70 Buna seara.Am contractat un credit in anul 2011 pe care nu am mai putut sa l platesc din noiembrie 2011.Pe data de 10.02.2016 mi s a blocat cardul de pe care ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii catre banci ContSters104330 ContSters104330 Buna ziua, Am si eu un debit din 2006 la care am acumulat suma de 15550 lei din cei 2300 pe care i-am luat pt nevoi personale.Am platit pana intr-un anumit ... (vezi toată discuția)