avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Firma noua
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Firma noua

Buna seara,am infiintat o firma,chiar acum,am primit CUI-ul,acum trebuie sa merg la ANAF sa o inregistrez?Si inca ceva,ce trebuie sa fac sa fie platitoare de TVA?
Multumesc,
Adrian
0730 497 397
Cel mai recent răspuns: Relu12345 , utilizator 20:18, 2 Martie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebuie economist angajat sau contract cu firma de contabilitate. Va obliga legea. Prestatorul/economistul va va indruma mai departe. Daca sunteti din Iasi va pot ajuta.
Mulțumesc! (Sunt din Buzau)
Buna ziua.
Îmi puteți da o informație?
Am depus actele pentru primirea codului de TVA pt o firma de transport SRL din 17ianuarie 2018 și nu am primit nimic pana acum...
M-ar interesa sa stiu dacă asa durează de obicei sau e ceva in neregula...
Cei de la ANAF au zis ca cererea a fost înregistra dar ca trebuie sa astept
Multumesc

adema1980 a scris:

Va trebuie economist angajat sau contract cu firma de contabilitate. Va obliga legea. Prestatorul/economistul va va indruma mai departe. Daca sunteti din Iasi va pot ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in scopuri tva prin depasire plafon robtons robtons buna ziua , am depus dosarul pentru inregistrare in scopuri TVA prin depasirea plafonului ( m-am incadrat in cele 10 zile ) . De la anaf mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Facturare intracomunitara tva/fara tva MihaiX3M MihaiX3M Buna ziua! Detin o firma SRL neplatitoare de TVA. Trebuie sa incasez o suma de bani de la o firma aflata in Uniunea Europeana, platitoare de TVA, pentru ... (vezi toată discuția)
Activitate desfasurata ca neplatitor de tva, desi eram inregistrat ca platitor de tva alin_c_c alin_c_c In 2008 am infiintat un SRL. Timp de un an nu am avut niciun fel de activitate. In 2009 am inceput activitatea, fiind convins ca sunt neplatitor de TVA. ... (vezi toată discuția)