avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... VERIFICARE INCRUCISATA facturi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

VERIFICARE INCRUCISATA facturi

va rog sa-mi spuneti daca pot fi trsa la raspundere in cazul in care am inregistrat in contabilitatea firmei facturi primite de la o firma care de fapt s-a dovedit ca este inexistenta , firma noastra fiind de buna credinta .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:40, 4 Octombrie 2009
trebuie dovedita buna credinta, cine v-a dat factura aceea ar trebui chestionat si pe urma se stabileste cine poarta raspunderea juridica
Daca suntei de buna-credinta nu veti avea probleme.
Mai grav era daca nu ati fi inregistrat acele facturi.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept comercial-probleme juridice in afaceri gaby_just_gaby71 gaby_just_gaby71 buna seara va deranjez din nou. am depus actele cerute de lichidator. pe 22.10.2010.avem termen de solutionare a cererii de insolventa. am primit insa o ... (vezi toată discuția)
Facturi cu probleme ghiata2407 ghiata2407 Buna ziua. Anul trecut am primit vizita unui agent care ne-a furnizat cateva servicii, in baza unui contract, dar si marfa pe facturi pe care le-am platit in ... (vezi toată discuția)
Multe probleme... adriancaly adriancaly Buna ziua. Ma numesc Adrian, am 20 de ani si va cer ajutorul. Acum 2 ani un \"bun\" prieten mi-a cerut ajutorul (am scris \"bun\" pentru ca s-a dovedit a fi ... (vezi toată discuția)