avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Mediere între executor și persoana executată silit
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Mediere între executor și persoana executată silit

Buna ziua! Se poate face o mediere intre executor judecatoresc si cel ce este deja executat silit????
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 13:09, 27 Septembrie 2017
Care este scopul? Creditorul dvs, prin cerere de executare, a ales modul in care se face executarea, ce anume se urmareste. Cu el cred ca ar trebui sa luati legatura, sau sa va adresati in scris executorului, cu privire la alte aspecte.
Nu vad rostul medierii, pentru ca nu ati dat mai multe detalii.
Se poate face o eventuala mediere intre debitor si creditor,executorul nu are de ce sa renute la executarea silita pt care este si platit.
Medierea se poate realiza și în faza de executare silită, însă între debitor și creditor, poate și cu participarea executorului judecătoresc, pentru a se obține o înțelegere mai avantajoasă de plată a datoriei, pentru debitor.
Multumesc pentru raspuns! Dar banca nu a vandut deja creditul catre executor???
Nu! Executorul actioneaza in baza unui mandat dat de creditorul dvs. Va executa si vireaza banii in contul creditorului.
Dumneavoastra poate va referiti la firmele de recuperare. nu sunt acelasi lucru cu executorii judecatoresti.
Verificati pe inscrisurile primite despre ce exact este vorba. Cine le-a comunicat
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita vecin cu credit pe apartament mariantrifan mariantrifan Buna ziua O matusa sa judecat cu un vecin , in urma procesului acesta trebuie sa ii plateasca daune si cheltuieli de judecata. A contactat un executor pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma unor probleme de natura financiara, am ajuns ... ionutb85 ionutb85 Buna ziua, In urma unor probleme de natura financiara, am ajuns in imposibilitatea de a returna o linie de credit catre raiffeisen bank. Din acea linie, am ... (vezi toată discuția)
Mãsuri pentru accelerarea soluþionãrii proceselor rodica_post rodica_post Măsuri pentru accelerarea soluţionării proceselor Sursa media.ro După o îndelungată dezbatere, accelerarea soluţionării proceselor a fost ... (vezi toată discuția)