avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reconstructie gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reconstructie gard

Buna ziua,
Am garduri comune cu 2 vecini si in stanga si in dreapta. Aceste garduri sunt din lemn si , fiind putrezite, trebuie refacute.
Va rog sa-mi spuneti cui ii revine in mod legal obligatia de a reface gardul si cum se stabileste contributia partilor.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:18, 23 Septembrie 2017
Daca sunt garduri comune, obligatia revine ambilor proprietari, iar contributia de regula este 50/50.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema gard vecin george u george u buna ziua ,de vreo 2 ani parintii mei tot au probleme cu vecinii ( amenintari ,injurii,etc.) ultima problema vecinii au sarit la bataie pe motiv ca a intrat ... (vezi toată discuția)
Cum se impart cheltuielile la refacerea unui gard comun? patriciasavulea patriciasavulea buna! as avea si eu o intrebare in legatura cu gardurile ce delimiteaza doua proprietati! am o curte de 400 de mp,delimitata de vecini cu un gard ... (vezi toată discuția)
Despre garduri aiurelu36 aiurelu36 buna ziua , am mostenit o casa cu gradina si are gardul degradat pe toate laturile, exista o lege (o regula)care sa stabileasca cine treluie sa faca (sa repare ... (vezi toată discuția)